Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '4g modems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Keenetic Community
    • Forum policy
    • Community Support & Knowledge Exchange
    • Off-topic lounge
  • Keenetic Updates
    • KeeneticOS
    • Keenetic mobile application
    • Keenetic RMM system
  • Форум пользователей Keenetic
    • Обмен опытом
    • KeeneticOS
    • Мобильное приложение
    • Keenetic RMM

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Web-site


Interests


Occupation


AOL Account


ICQ Account


WLM


YAHOO


Facebook Account


Twitter Account


Skype Account


Youtube Account


Google+ Account


Keenetic

Found 2 results

  1. Hi. I've bought an Alcatel IK41VE1 4G modem (as it's present in the list of supported devices), but unfortunately, it doesn't work. After connecting to the router, the led starts blinking red, then blue, then constant blue (connected to 4G), and then after 10-30 sec, the cycle starts from the beginning. When "Check the availability of the Internet" is disabled - the led on the modem always shows blue, but it doesn't provide internet. As you can see on the screen, IP is not set. But it'll be here for some time after the modem reboot. The web interface is accessible on 192.168.1.1, it shows that the connection resets every 10 sec. KeeneticOS version is 3.8.5.4. When connected to the laptop, there are no issues with the modem at all (tested for 20 - 30 min). Any suggestion on what might be wrong? Thank you. UPD: Added logs related to CdcEthernet0 CdcEthernet0.txt
  2. Взываю разработчиков добавить корректную поддержку модема Alcatel IK40V. Проблематика следующая: модем как DHCP-сервер раздает ip, время аренды адреса стандартно 1 час( меньше никак). И как только приходит время выдавать новый адрес или продлевать дfльше-> пропадает соединение с интернетом. Статус подключения переходит с состояния ПОДКЛЮЧЕНО ->ДОСТУПНО. Прошивка модема 1008. НО! Если откатываешь на 1007 проблема не исчезает. Сейчас работает перезагрузка модема при потере линка, перезагружает модем раза 3 в час, вообще ненормально! Файлы self прикрепить к сожалению не могу, но мб у кого-то точно такие же проблемы, прикрепите пожалуйста.
×
×
  • Create New...