Jump to content

Тарас

Forum Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Equipment

  • Keenetic
    ku-rc

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Тарас's Achievements

Newbie

Newbie (1/5)

1

Reputation

  1. @diqipib Якщо простіше - спочатку треба виключити VPN. Але проблема не вирішена повністю. Сьогодні знову помітив... Але цей раз вже без торентів. log.txt
  2. @diqipib, для визначення mtu вашого підключення потрібно з роутера пропінгувати будь-який сервіс (що пінгується) вказавши розмір пакету. Зазвичай це 1500. Пінгується - віднімаємо 60 для ipv4 або 80 для ipv6 і отримуємо необхідне. Не пінгується - понижати доки не почне. Очевидно, маршрут повинен бути напряму через провайдера, а не через VPN. UPD: TCP adjust mss залишив дефолтним - вкл.
  3. @diqipib, Так, проблема в MTU. На сервері було 8920. Виставив 1440 - все супер. /etc/wireguard/wg0.conf: [Interface] MTU = 1440 *для ipv6 - 1420 (default), для ipv6+pppoe - 1412.
  4. UPD: однозначно проблема з торрентами. Upload/Download та прокинуті через впн порти не мають значення - у всіх випадках роутер падає. Під час проблеми роутер не може ініціювати нові з'єднання, але в деяких існуючих з'єднаннях торрент-клієнт продовжує завантажувати.
  5. @diqipib, інет по кабелю, без модема. Доповню - в мене ще через VPN прокинуті порти для qBittorrent.
  6. Добрий вечір. Проблема не апаратна. Та ж версія прошивки, проте інший девайс. Теж Wireguard, теж відвалюється інет та веб-морда; при переході назад на l2tp/ipsec - все ок (але швидкість вдвічі менша). (все приховано за <hidden>).self-test0.txt
×
×
  • Create New...