Jump to content
  • 0

Data corruption over HTTP


Const
 Share

Question

Hi,

Could you please suggest any workarounds for HTTP sessions data corruption? Images are failing to load or are partly corrupted. The browser reports corrupted tags. All other interfaces except HTTP (https, UDP) work just fine, including for the HTTPs connections to the same web-sites that fail to work normally over HTTP.

I see the similar issues with the web-config console of the router - the pages either just show '0' text, or complain about broken links or non-respoding pages. Shift+reload a few times still allows to get to the desired page.

Thanks in advance

Regard,

Const

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
2 минуты назад, Const сказал:

Hi,

Could you please suggest any workarounds for HTTP sessions data corruption? Images are failing to load or are partly corrupted. The browser reports corrupted tags. All other interfaces except HTTP (https, UDP) work just fine, including for the HTTPs connections to the same web-sites that fail to work normally over HTTP.

I see the similar issues with the web-config console of the router - the pages either just show '0' text, or .tcomplain about broken links or non-respoding pages. Shift+reload a few times still allows to get to the desired page.

Thanks in advance

Regard,

Const

Please provide self-test from page System -> Files as hidden post and several examples of websites you experience problems with.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Sorry, please disregard the question. I found what is wrong - there is a bug in Kaspersky antivirus, which is unfortunately, installed on all my devices. Fixed now.

Apologies for bothering.

 

Regards, K

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...